CURRY'S & TANDOORI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 653 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Curry's & Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 8:27 We hadden Butter Chicken en Tandoori Chicken besteld. Het eten was erg lekker en warm, precies op tijd geleverd. De Mango Lassi van het huis smaakte ook goed.
19 nov 2022 om 22:54 Altijd heerlijk.
19 nov 2022 om 17:46 Ik vind de smaak van de mixed grill en chicken madras niet authentiek. Ik heb veel betere gehad. Een beetje een tegenvaller voor een restaurant met een 5.0 beoordeling. Het brood de nan was prima.
9 nov 2022 om 19:42 Altijd lekker! Bedankt vriend
7 nov 2022 om 20:52 Bezorging ruim 1/2 uur ipv een uur. Eten was lekker. Was goed warm. Medium hot is best al pittig. Niet goedkoop maar goede porties. Bombay potatoes is niet zoals bij andere restaurants maar wel lekker. Beetje zoetig. Al meerdere keren besteld.
7 nov 2022 om 10:25 Medium is al goed pittig, zodat je de overige kruiden nog proeft, heerlijk!
5 nov 2022 om 22:24 Eten was heel vers en nog lekker warm bij aankomst. Zat nog extra yoghurt salade bij. 100% aan te raden!
2 nov 2022 om 12:52 Goeie keuze voor herhaling vatbaar!
30 okt 2022 om 18:58 Eten was normaal Ik Had eten medium spice besteld, maar was helemaal niet pittig, chicken tikka massala was meer butter chicken, jammer
29 okt 2022 om 12:56 Heerlijk gegeten weer en een lekker dessert als gratis extraatje. Top!
28 okt 2022 om 13:48 Dessert as gift and very tasty food as usual. Thank you.
26 okt 2022 om 17:18 Arehwaaaaa 2de keer besteld round 2 was ook lekker best restaurant for biryani and samosa etccc